Rabu, 5 Disember 2012

Lihat cara lelaki ini seludup 1.8 juta Euro

Dua lelaki China ini ditangkap di sebuah pos pemeriksaan dekat Strasbourg Perancis bulan lalu dengan tuduhan membawa lebih dari 1.8 Million euro secara tunai yang disembunyikan di kerusi kereta, menurut Bea Cukai Perancis.
Wang pecahan 20,, 50 100, 200 dan 500 euro, yang sengaja disembunyikan di balik sandaran Audi A6. Bea semasa pemeriksaan kastam dipintu masukdi Schwindratzheim pegawai kastam merasa curiga dengan pemandu yang diperiksa menampakan kegugupan.
Dua orang yang tinggal di Portugal, telah melakukan perjalanan ke Paris dengan pesawat terbang. Di sana, mereka mengunakan kerita niat untuk pergi ke Wina, Austria, untuk berhibur menurut Mr Steiner. Mereka tetap dalam tahanan ketika ini untuk pemeriksaan selanjutnya.• para petugas menemui 38.000 helaian wang not 20,, 50 100, 200 dan 500 euro, yang tersembunyi di sebalik sandaran kerusi kereta Audi A6• Penangkapan dilakukan pada  11 November tapi Bea Cukai mengumumkannya hari ini kerana penyelidikan• Kedua lelaki itu mengaku mereka sedang dalam perjalanan ke Wina untuk berhibur• macam mana ni ada duit susah tak ada pun susah.....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan